Csigacsináló

 

Ismét „ügyes kezek” tettek tanúbizonyságot a csigatészta készítésének művészetéről Pocsajban január 23-án, szombaton az iskola tornatermében.

Bővebben...

 

Cigánybál

 

    Évadzáró cigánybált tartottak Pocsajban december 30-án az iskola aulájában.

A Cigány Kisebbségi Önkormányzat és a pocsaji önkormányzat közös szervezésében létrejövő rendezvényen meghívott vendégként Boni szerepelt, szórakoztatta a közönséget. A vacsora után hajnalig tartó bál következett, majd a tombolasorsolás zárta a fergeteges estét.

Az est zavartalanságát a polgárőrség biztosította.

 

      - Nagyné Kelemen Mónika - civil tudósító

 

Falukarácsony

   Közösen ünnepelte a karácsonyt a falu apraja-nagyja december 23-án a falu főterén felállított mindenki karácsonyfájánál.Az ünnepség Kecskés Gyula polgármester köszöntőjével vette kezdetét, majd a Mesevár óvoda óvodásai előadásában betlehemes játékot láthatott a közönség. Őket követte a „Nemcsak a húszéveseké a világ” nyugdíjas klub karácsonyi összeállítása. Ezt követően Tóth Evelin verse, és Rézműves Vivien éneke hangzott el. Fellépett még szintetizátor-játékkal Könyves Péter református kántor, valamint Kiss Lajosné karácsonyi énekkel.

Bővebben...

 

Adományok

 

   Az elmúlt napokban tartósélelmiszer-csomagot osztottak Pocsajban a 60 éven felüliek és a rászorulók részére, melynek értéke kb. 2000-2500 ft csomagonként.

 Az adományozás a Gyermekétkeztetési Alapítvány jóvoltából, az önkormányzaton keresztül zajlott. Az össztömegében több, mint 5000 kg élelmiszer tartalmaz porcukrot, lisztet, száraztésztát és tartós tejet.

 Az alapítvány már a nyár folyamán egyszer lehetőséget biztosított ugyanilyen élelmiszerek kiosztására.

 

            - Nagyné Kelemen Mónika - civil tudósító

 

<< Első < Előző 51 52 53 54 55 Következő > Utolsó >>

Oldal 51 / 55

MVH
Széchenyi terv
Ki olvas minket
Oldalainkat 65 vendég böngészi
Hirdetés
Hirdetés
http://www.szennyviz-pocsaj-esztar.hu