Veszélyes termékek listája


Minden magyar állampolgárnak joga van tudni, hogy milyen mérgező, és más potenciális veszélyeket tartalmazó áruk érkeznek hazánkba, Európába. Ezek megismerése nélkül a magyar kereskedelem megtisztulására remény sincs, - ismeretük hiánya sérti az egészséges élethez való alkotmányos alapjogunkat, valamint jelentős gazdasági károkat okoz!
 

Van egy alapítványi támogatású honlap, mely elvállalta ezt a közérdekű munkát, és napi frissítésben közli a veszélyes termékek listáját – mégpedig minden ellenszolgáltatás nélkül!

EU-s adatbázisokra támaszkodik, jelentései beazonosíthatók, és nem rémhírek! 
 

Mérgező élelmiszerek és veszélyes áruk!

Itt nézheti meg, mit NE vásároljon:

 
 
 

Jótékonysági est Pocsajban

   Ismét megrendezték Pocsajban  február 6-án a már hagyománnyá váló jótékonysági estet –  ezúttal is nagy sikert aratva.

   Az iskola tornatermében rendezett esemény a szülői munkaközösség szervezésében zajlott, és számos más segítő – pedagógusok, szülők, adományozók – közreműködésével és áldozatos segítségével.

   A délután 4 órakor kezdődő rendezvényen számos fellépő szórakoztatta az igen népes közönséget. Az osztályok fellépésének köszönhetően sokféle táncban gyönyörködhettek: cigánytánc, disco, hastánc, somogyi ugrós, néptánc, salsa, afrikai, latin, valamint a felnőttek csapatának ír tánca. Ezen kívül még sok humoros jelenetet, előadást csodálhattak meg, verset, éneket, népdalcsokrot, melyek mindegyikét tapsvihar követett.

  A többórás műsor szünetében a büfében harapnivalót és üdítőt vásárolhattak, és a tombolaárusítással is gyarapították a bevételt.

 Az estébe nyúló összejövetelt tombolasorsolás zárta, az összegyűlt 400.000 forint bevételt az iskola javára fordítják.

 

       - Nagyné Kelemen Mónika - civil tudósító

 

Csigacsináló

 

Ismét „ügyes kezek” tettek tanúbizonyságot a csigatészta készítésének művészetéről Pocsajban január 23-án, szombaton az iskola tornatermében.

Bővebben...

 

Cigánybál

 

    Évadzáró cigánybált tartottak Pocsajban december 30-án az iskola aulájában.

A Cigány Kisebbségi Önkormányzat és a pocsaji önkormányzat közös szervezésében létrejövő rendezvényen meghívott vendégként Boni szerepelt, szórakoztatta a közönséget. A vacsora után hajnalig tartó bál következett, majd a tombolasorsolás zárta a fergeteges estét.

Az est zavartalanságát a polgárőrség biztosította.

 

      - Nagyné Kelemen Mónika - civil tudósító

 

<< Első < Előző 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Következő > Utolsó >>

Oldal 57 / 62

MVH
Széchenyi terv
Ki olvas minket
Oldalainkat 45 vendég böngészi
Hirdetés
http://www.szennyviz-pocsaj-esztar.hu
Hirdetés
LÉT-A-MED
Hirdetés