Fogathajtó, díjugrató verseny

Hatodik alkalommal rendezték meg a regionális fogathajtót, másodjára a díjugrató versenyt Pocsajban.

A tikkasztó forróságban július utolsó hétvégéje az effajta sportot kedvelőké volt, melyre sokan kíváncsiak voltak.

Bővebben...

 

Felhívás

 

Jutalmak a tanévzárón

Június 25-én bezárta kapuit a Pocsaji Lorántffy Zsuzsanna Általános Iskola: szeptemberig a diákok kipihenhetik a tanév fáradalmait.

Délelőtt fél 9-kor kezdődött az ünnepélyes tanévzáró, ahol Molcsán Piroska igazgatónő ismertette a tanulók eredményeit, a tanév során milyen versenyeken, programokon vettek részt. A kitűnők, szorgalmukért, magatartásukért, tanulmányi eredményükért megdicsért tanulók jutalomkönyvet kaptak. Külön díjazták a tanulókat a Román és a Roma Nemzetiségi Önkormányzat vezetői, hiszen ebben az évben is több roma és román – országos, helyi, regionális versenyen egyaránt – versenyeztek és értek el szép eredményeket a gyerekek.

Az önkormányzat már több éve kiosztja az „Év pedagógusa” díjat, melyet az idén Fantoly Pál tanár úr kapott, 40 év tanítással és szorgalmas munkával eltöltött évei után. A díjat Kecskés Gyula polgármester adta át a pedagógusnak.

Nagyné Kelemen Mónika- tudósító

 

Húszéves fennállásukat ünnepelték

Fennállásának 20. születésnapját ünnepelte szerény rendezvény keretében a pocsaji „Nem Csak a 20 Éveseké a Világ Nyugdíjas Klub”, ennek tiszteletére gyűlt össze egy kisebb közösség a helyi teleházban.

A forró nyári délutánon a klubtagok vettek részt, valamint akik a rendezvény létrejöttét támogatták: a nagyközségi önkormányzat, a Román Nemzetiségi Önkormányzat, helyi vállalkozók és képviselők.

Köszöntők után műsorszámok

Az összejövetelen Molnár Ferencné, a Hajdú-Bihar Megyei Nyugdíjas Szövetség elnöke, valamint Bodnár Antalné alelnök is részt vettek. Drilla Józsefné klubvezető, a község polgármestere, valamint az elnökasszony köszöntőt mondtak. A szövetség elnökét örömmel töltötte el, hogy a klub fejlődik, számos fellépésük van, és a tagok szívvel-lélekkel, erejüket és idejüket nem sajnálva tartják fenn magukat immár húsz éve. Ennek alkalmából egy plakettet és emléklapot nyújtott át a klub vezetőjének.

 A beszédek után a tagok énekkel, táncos fellépéssel színesítették a napot. A műsorszámok után a konyha dolgozói által készített hidegtállal kínálták a vendégeket, majd kezdetét vette a mulatság, amelyhez a zenét Mándoki József szolgáltatta.

Nagyné Kelemen Mónika – tudósító

 
További cikkeink...

<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Oldal 11 / 57

MVH
Széchenyi terv
Ki olvas minket
Oldalainkat 93 vendég böngészi
Hirdetés
Hirdetés
http://www.szennyviz-pocsaj-esztar.hu