Fennállásának 20. születésnapját ünnepelte szerény rendezvény keretében a pocsaji „Nem Csak a 20 Éveseké a Világ Nyugdíjas Klub”, ennek tiszteletére gyűlt össze egy kisebb közösség a helyi teleházban.

A forró nyári délutánon a klubtagok vettek részt, valamint akik a rendezvény létrejöttét támogatták: a nagyközségi önkormányzat, a Román Nemzetiségi Önkormányzat, helyi vállalkozók és képviselők.

Köszöntők után műsorszámok

Az összejövetelen Molnár Ferencné, a Hajdú-Bihar Megyei Nyugdíjas Szövetség elnöke, valamint Bodnár Antalné alelnök is részt vettek. Drilla Józsefné klubvezető, a község polgármestere, valamint az elnökasszony köszöntőt mondtak. A szövetség elnökét örömmel töltötte el, hogy a klub fejlődik, számos fellépésük van, és a tagok szívvel-lélekkel, erejüket és idejüket nem sajnálva tartják fenn magukat immár húsz éve. Ennek alkalmából egy plakettet és emléklapot nyújtott át a klub vezetőjének.

 A beszédek után a tagok énekkel, táncos fellépéssel színesítették a napot. A műsorszámok után a konyha dolgozói által készített hidegtállal kínálták a vendégeket, majd kezdetét vette a mulatság, amelyhez a zenét Mándoki József szolgáltatta.

Nagyné Kelemen Mónika – tudósító