Évente megrendezik a jótékonysági estet a pocsaji iskolában: a tanulók idén is mindent beleadtak, hogy a nézőket szórakoztassák, így a hetek óta tartó készülődésnek meglett az eredménye.

A pénteki– estébe nyúló – jótékonysági délutánon minden osztály egy-egy produkcióval lépett fel, a nézőket illetően az iskola tornaterme ismét szűkösnek bizonyult, mert sokan voltak kíváncsiak a tanulók előadására. Meghívást kapott és részt vett a rendezvényen dr. Vitányi István, országgyűlési képviselő is.

A műsorszámok választéka elég széles skálán mozgott, ugyanis a modern tánctól kezdve operett-slágerek, disco, néptánc, ének is volt a műsorszámok között. Volt, ahol az osztályfőnökök is „beszálltak” a táncba, melyet a diákok és a közönség külön tapssal díjazott.

A szereplések végeztével sorra kerültek a napközben vásárolt tombolát kisorsolása, melyen értékes nyeremények várták gazdájukat, fődíjként egy tabletet sorsoltak.

A jótékonysági estet helyiek, vállalkozók, magánszemélyek, a nagyközségi önkormányzat, a Roma és a Román Nemzetiségi Önkormányzat is segítették, a befolyt összeg az általános iskola tanulóinak javát fogja majd szolgálni.

 

Nagyné Kelemen Mónika - tudósító

 

 

Módosítás: ( 2017. november 18. szombat, 12:04 )