Jótékonysági est Pocsajban

Pocsaj - Jótékonysági estet szerveztek a falu művelődésszervezői szombat este az általános iskola tornatermében - fergeteges sikert aratva.Nagyné Kelemen Mónika tudósítása

A 17 órakor kezdődő előadások sorozatát megelőzően egy órával már teltház volt. Az est folyamán láthattak valcert, reneszánsz-kori táncot, cigánytáncot, country-táncot, keringőt, moderntáncot, valamint a Dirty Dancing c. filmből részletet az általános iskolás tanulók előadásában. Minden szereplő és fellépő megállta a helyét, ugyanis a műsorszámokat fergeteges tapsvihar követte.

Az összejövetel alkalmával a Vöröskereszt nevében is átadták a díjakat a sokszoros véradóknak, akiket az elmúlt időszakban 20, 25, 30, 40 és 50-szeres véradásért tüntettek ki.

A szünet után a helyi amatőr színészek fellépése következett, ahol a „Szépség és a Szörny” c. musical több, mint egy órás előadását tekinthette meg a közönség.

A szünetben büfé működött, ezzel is az est bevételét gazdagítva. Az általános iskolában a hét folyamán „jótékonysági hét” zajlott, ekkor különböző sütemények árusításával járultak hozzá az adakozók a bevételhez, amelynek összege az iskola javára lett felajánlva.

A nap hátralévő részében bál következett Szűcs Imre közreműködésével.

A fellépők:

Alsós tanulók néptánccsoportja – felkészítő: Kocsi Erzsébet

Reneszánsz-kori tánc – 3.a osztály - felkészítő: Barna Sándorné, Györgyné Ócs Angéla

Cigánytánc – felkészítő: Kipe Zsoltné, Mezei Mónika

Country-tánc – felkészítő: Gyermánné Hajnalka

Keringő – felkészítő: Dunsoráné Angéla

Moderntánc-Dirty Dancing – felkészítő: Gyermánné Hajnalka

A „Szépség és a Szörny” c. musical – felkészítő: Vajna Nikolett, Rob Róbert

 

forrás © 2005-2009 - Inform Média