Pocsaj: dalolva szép az élet
Február 29-én tartották farsangi ünnepségüket a pocsaji „Nemcsak a húszéveseké a világ” nyugdíjas klub tagjai az iskolai napközi éttermében tudtuk meg Nagyné Kelemen Mónika civil tudósítónktól.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Kecskés Gyula polgármester, Már Vincéné jegyző, Mazsu Jenőné, a Román Kisebbségi Önkormányzat vezetője, Kocsi Erzsébet, a dalkör vezetője, Pántya Lászlóné, az idősek klubjának vezetője, meghívottak között szerepeltek még az esztári nyugdíjas klub tagjai is, valamint Vajna Nikolett művelődésszervező.

A mintegy 70 fős vendégsereg szórakozását a finom enni és innivaló fogyasztása előzte meg. A vendégekkel az évek hosszú sora alatt szinte testvéri kapcsolat alakult ki, többször volt már hangulatos találkozó mindegyik községben.

Drilla Józsefné klubvezető köszöntője után az esztáriak sziporkázó, hangulatos, színvonalas műsorral köszöntötték a vendéglátó pocsajiakat. A helyiek is kitettek magukért: Kocsi Gyuláné és Drilla Józsefné összeállításában verseket, dalokat, vicceket hallhatott, jeleneteket láthatott a közönség.

Elmondható, hogy a két műsorból nem hiányzott „sem a só, sem a bors, sem a paprika.” Az ebéd után estig tartó mulatság következett, a zenét Szilágyi Ferenc szolgáltatta, úgy idős, mint fiatal jókedvvel mulattak. A helyiek legközelebbi fellépése a hétvégi vőfélytalálkozón lesz, melyen dalcsokorral fogják szórakoztatni a közönséget.

 

forrás: © 2005-2009 - Inform Média